Topul firmelor 2018

Topul judeţean al firmelor din judeţul Ialomiţa aferent anului fiscal 2017 – ediţia a XXV-a

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Ialomița a organizat în Slobozia la data de 23.11.2018 topul firmelor din judeţul Ialomiţa unde au fost premiaţi liderii în afaceri.

Numărul companiilor premiate pentru performanța în afaceri a crescut comparativ cu ultimii trei ani. La realizarea clasamentului topului județean al firmelor au stat mai mulți indicatori, care se referă la cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului curent, eficienţa utilizării resurselor umane, efortul de dezvoltare, eficienţa utilizării capitalului angajat. Evenimentul, ajuns la a 25-a ediţie, a reunit, într-un cadru festiv, oameni de afaceri, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

În competiţie au intrat peste 500 de societăţi comerciale, care au avut bilanţul depus pe anul 2017. Este vorba despre societăţi care activează în șapte sectoare de activitate, iar companiile care au participat la topul firmelor au realizat o cifră de afaceri de 28,45% din totalul pe județ.
Pentru oamenii de afaceri premiați, distincțiile primite sunt un rezultat al muncii continuue și al dorinței de reușită.
La eveniment au luat parte reprezentanți ai administrației publice locale și județene care și-au manifestat interesul de a susține mediul de afaceri printr-un parteneriat public- privat.

Colegiului de Conducere al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Ialomiţa, în anul celebrării Centenarului Marii Uniri, vă doreşte mult succes şi pe viitor şi ne exprimăm speranţa că vor urma alţi ani de creştere susţinută pentru companiile din judeţul Ialomiţa. Imagini de la eveniment se pot vedea accesând următorul link : https://www.youtube.com/watch?v=OycyxfoETvE

Updated: 23 septembrie 2021 — 18:22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *