Misiune economică în Algeria

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Ialomița prin intermediul Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Algeriei (CACI) și cu Ambasada României în Republica Algeriană Democratică și Populară vă invită să participați, în perioada 24-27 februarie 2019, la Misiunea economică în Algeria.

Programul misiunii economice cuprinde participarea la un Forum economic algeriano-român, în data de 25 februarie 2019, în cadrul căruia va fi revitalizat Grupul oamenilor de afaceri România-Algeria. De asemenea, în partea a doua a forumului se vor organiza o serie de întâlniri bilaterale de afaceri cu companii algeriene, în funcție de profilul companiilor românești înscrise. Domeniile de interes ale mediului de afaceri algerian sunt următoarele: minerit, tehnologia informațiilor, sectorul agro-alimentar, piese și subansambluri auto.

Înscrierile se realizează prin completarea și trimiterea formularului de participare până în data de 11 februarie 2019 și prin transmiterea unei prezentări în engleză sau franceză a companiei.

Costul deplasării în cadrul pachetului Silver este de 1 200 euro+TVA, ceea ce include transportul aerian, transferuri şi 2 nopţi cazare cu mic dejun la Hotel El Aurassi 5* din Alger. Se poate solicita la cerere bilet de avion la Business Class (1480 euro+TVA), în limita locurilor disponibile.

Formularul online de participare se poate completa la următorul link :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevBFC_kQLXQDAGhTuISogXLPEIeo_zYS6X-gHVGaS98ozBAw/viewform

Updated: 18 ianuarie 2019 — 16:17