Camera de Comert,
Industrie si Agricultura

IALOMITA

    Home
    Despre noi
    Colegiul de conducere
    Organigrama
    Membrii CCIAIL
    Achizitii publice
    Servicii
    Medierea muncii
    Consultanta firme
    Calendar manifestari
    Targuri si Expozitii
    Topul firmelor
    Misiuni economice
    AEGRM
    Arbitraj
    Informatii europene
    Proiecte/Programe finantate
    Cursuri organizate de
         CCIAIL
    Reprezentante
    Membrii Camerei se prezinta
    Anunturi Membri
    Birou asistenta RSI
    Contact
Contor vizitatori :


Parteneri media
Naturenergy

Obiectiv Ialomita

Observator Ialomita

RoSEFF

Realitatea Ialomiteana

Antena1

FreshFM

Campus

Ialomita

Impact

Risso ScottiFEMINA STAR & SALONUL MIRESELOR (editia a X-a ) - 26 februarie – 01 martie 2009

  Targ general cu produse ale firmelor femeilor manager; cadouri pentru femei.
  Loc de desfasurare: Centrul Cultural UNESCO "Ionel Perlea ", Slobozia.
  Organizat de: CCIA Ialomita, Consiliul Judetean Ialomita, in colaborarea cu Prefectura Judetului Ialomita si Primaria Municipiului Slobozia.

test1

SALONUL DE CONSTRUCTII SI ARHITECTURA (editia a XII a ) - 18 - 20 iunie 2009

  Salon de constructii si arhitectura ,materiale de constructii, lacuri si vopseluri, instalatii electrice, tehnico-sanitare, instalatii de gaze si termice, sisteme de alarma si securitate, etc.
  Loc de desfasurare: Centrul Cultural UNESCO "Ionel Perlea" - Slobozia.
  Organizat de: CCIA Ialomita, Consiliul Judetean Ialomita, Constrif SA Slobozia, in colaborare cu Prefectura Judetului Ialomita si Primaria Municipiului Slobozia.SALONUL DE TEHNOLOGII SI ECHIPAMENTE PENTRU ENERGII REGENERABILE(editia a I a ) - 18 - 20 iunie 2009

  Generatoare solare si eoliene, biogaz, energia fotovoltaica, energia apei, biocombustibili (producatori si distribuitori de echipamente), institutii de cercetare, programe de finantare.
  Loc de desfasurare: Centrul Cultural UNESCO " Ionel Perlea " - Slobozia.   Organizat de: CCIA Ialomita , Consiliul Judetean Ialomita, Agentia de Protectie a Mediului Ialomita, in colaborare cu Prefectura Judetului Ialomita si Primaria Municipiului Slobozia.

  IN DATA DE 19 IUNIE 2009
  In cadrul expozitiei “Salonul de Tehnologii & Echipamente pentru Energii Regenerabile 2009”, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Ialomita Ómpreuna cu Meda Consulting Ploiesti, Institutia Prefectului Ialomita si Consiliul Judetean Ialomita s-a desfasurat conferinta cu tema “Valorificarea si utilizarea surselor regenerabile de energie.   Conferinta a creat o platforma de discutii pentru producatori, furnizori, distribuitori si reprezentanti ai autoritatilor regionale si nationale din domeniu, fiind aduse in discutie subiecte precum strategia de valorificare a surselor regenerabile de energie, posibilitatea de sustinere a investitiilor in acest sector de activitate, infrastructura retelei SRE, dezvoltarea retelelor de transport si distributie in vederea promovarii E-SRE si tehnologiile de prelucrare a energiei din surse regenerabile.

SALONUL NATIONAL DE CONFECTII (editia a II-a ) - 18 - 21 iunie 2009

  Confectii textile adulti, confectii piele, confectii din blana, incaltaminte, marochinarie, accesorii pentru incaltaminte si marochinarie, accesorii confectii, tesaturi, tricotaje.
  Loc de desfasurare: Centrul Cultural UNESCO " Ionel Perlea " - Slobozia.   Organizat de: CCIA Ialomita , Consiliul Judetean Ialomita, in colaborare cu Prefectura Judetului Ialomita si Primaria Municipiului Slobozia.

SALONUL AUTO (editia a V-a ) - 2 - 4 septembrie 2009

  Autoturisme, vehicole comerciale, echipamente, pise de schimb, lubrifianti, anvelope, servicii bancare, leasing
   si de asigurari.
  Loc de desfasurare : Piata Revolutiei - Slobozia.   Organizat: CCIA Ialomita, Consiliul Judetean Ialomita si Primaria Municipiului Slobozia.


AGROIAL - PARTENER & ZIUA OREZULUI (editia a XV-a ) - 30 septembrie - 2 octombrie 2009

  Targ National de Agricultura si Industrie Alimentara
  Loc de desfasurare: Centrul Cultural UNESCO "Ionel Perlea"
  Organizat de: CCIA Ialomita , Consiliul Judetean Ialomita , Prefectura Judetului Ialomita , Primaria Municipiului Slobozia , Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Ialomita si Oficiul de Consultanta Agricola Ialomita .


test1


test1


test1  Copyright © 2005 Camera de Comert, Industrie si Agricultura Ialomita Powered by LRI