Noutăţi CCIR Coreea

Camera de Comerț și Industrie Ialomița are plăcerea să vă invite în cadrul Misiunii Economice în Republica Coreea, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), în perioada 12-17 noiembrie a.c.


banner mis ec Coreea1-min

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) va organiza în perioada 12-17 noiembrie 2018 o delegație de afaceri în Republica Coreea, în marja vizitei oficiale pe care o va efectua în această țară delegația parlamentară condusă de domnul Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului României.

Contextul în care va fi organizată acțiunea va conferi o bună vizibilitate companiilor românești participante, crescând astfel șansele de reușită în afaceri.

Totodată, vizita poate constitui un bun  prilej de atragere a investițiilor coreene in facilitățile de producție, terenurile  sau parcurile industriale puse la dispoziție de autoritățile locale sau județene.

Pachetele de participare încep de la 2750 euro (fără TVA) / participant cu zbor clasa economic și 5650 Euro (fără TVA) / participant cu zbor clasa business și includ transportul aerian, cazare la hotel de 5*, transferuri aeroport, servicii de consultanță pentru participare la întâlniri de afaceri (tarifele pot suferi modificări în funcție de evoluția prețurilor la data achiziționării pachetelor).


Contact: Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Ialomiţa

Sursa: https://ccir.ro/event/misiune-economica-republica-coreea/

Updated: 7 noiembrie 2018 — 15:58

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Ialomiţa © 2018 Frontier Theme